Oh så fasansfullt trevligt!

Nu så hade den här kommit hem i brevlådan till min stora förtjusande förtjusning. Jag vet inte om jag är övertänd, men jag tror att den kan toppa Charlaine Harris som jag tycker så mycket om. Jag liksom känner det på mig. Vi får väl se hur det blir med den saken. I inledningen har hon ihjäl en vampyr med sitt parasoll och det kallar jag en bra start

Annonser

6 reaktioner på ”Oh så fasansfullt trevligt!

    • Ja tänk dig viktoriansk miljö och en hjältinna som bekymrar sig för att hennes favorithårnål råkat fastna i en vampyr:-) A novel about vampires, werewolves and parasols:-)

  1. Av en slump har jag läst ett flertal självbiografier den senaste tiden, allt från Keith Richards, Patti Smith Mötley Crüe, Marilyn Manson till Ozzy förståss… Dock har jag börjat få nog av Jack Daniels så nu skall jag ta itu med The curious incident of the dog in the night-time av Mark Haddon som en kollega talat sig varm om.

    Sharon

    • Då förväntar jag mig ett omdöme inom kort. Jag tänkte inte på det men både Ozzy och Mötley ar ju biografier. Lite annorlunda än Steve Jobs som jag håller på med nu dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s