Betygsätter du böcker?

Veckans bokbloggsjerka hos Annika ställer den frågan och jag har ett skitkort svar: JA. Men jag gillar det inte! Det är så att jag håller koll på mitt läsande på Goodreads och där betygsätter man böcker med hjälp av stjärnor och jag tycker att det är jättesvårt eftersom det är svårt att bedöma böcker som är skrivna på olika sätt och i olika genrer. Jag vill bedöma böcker i relation till liknande böcker, men betygsätter man rakt av så blir det inga nyanser i det hela.

Annonser

14 reaktioner på ”Betygsätter du böcker?

    • Det finns en del, men jag läser mkt på engelska så därför använder jag den. Den är inte alltid uppdaterad på svenska böcker. Ska kolla vad boktipset är för nåt.

  1. Det är verkligen supersvårt att betygsätta böcker. Det är ju faktiskt väldigt många faktorer som spelar in som avgör om en bok är bra eller dålig!

  2. Inga nyanser, du fick nästan fram allt i mitt inlägg med ett par korta ord. Visst blir det så. Ifall du är intresserad så håller jag just nu på med en reseberättelse om Dublin. Släppte del 7 i förrgår och det blir tre delar till. Om du gå in på min blogg och skriver Dublin i sökrutan så hittar du dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s