Saker att göra när ens bäbis sover

… baka ett fröknäcke kba’ la Benny, den oförmodade mästerbagaren.

… baka ett hasselnötsbröd med fil och lingonsylt. (och en massa annat givetvis)

… ivrigt svinga kettlebells i källaren i olika formationer som man kallar cleans, press, goblet squat och träna på att hålla dem i rackposition. Har sedan länge stoltserat med en KB på åtta mastiga kilon, men fick en 16-kilos i födelsedagspresent av min lilla man. Den är fasansfullt tung. Är en sextonkilos järnklump tyngre än en tjugokilos skivstång? Det känns lite så.

… whatsappa med störda syskon

… blogga, vilket inte skedde igår direkt.

Annonser

7 reaktioner på ”Saker att göra när ens bäbis sover

   • (Vådan av att ha bråttom när man slänger iväg ett meddelande) Översättningen lyder: ”Åh, ett av mina favoritprogram/appar är Snapchat…” Man kan slänga iväg ett fult bildmeddelande till folk, finessen med Snapchat är att meddelandet sedan försvinner från mottagarens mobil. Syns inte- finns inte!

    Sharon

 1. Hej
  Jag är lite framfusig men vill höra med dig om du skulle vara intresserad av att läsa våra debutböcker och recensera dem och i så fall skickar jag över dem i PDF till dig via mail som du kan sända mig via min mejladress. Vi debuterade under 2013 med Röd Vinterängel samt Ankharen och vi är väl det nya svenska författarparet, och böckerna finns att köpa på Adlibris, Bokus m fl. samt via vår egen Widgetshop. Du kan läsa lite om oss och de recensioner vi fått på vår hemsida:
  http://www.bra-leve-forlag.se
  Vi är i verkligt behov av lite draghjälp för att komma ut så vi uppskattar verkligen den hjälp vi kan få och dessutom är våra böcker bra Tack på förhand!
  Tove Birkeland Brandt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s