Är du också en typ?

Hmm, intressant. Människor som blir utmattade av mycket socialiserande, som inte gillar när telefonen ringer särskilt mycket, som befinner sig i sin lilla bubbla (meeen hello lillasyster), som tycker om att skriva, som tankar energi när de är för sig själva, som gillar att analysera och förstå-sig-på, som läser gärna eller hellre än att umgås och idka umgänge under festliga former, som har en ständigt pågående inre monolog, som hatar att bli avbrutna,  ja alltså människor som är som jag alltså – de är introverta enligt en jungiansk personlighetstypsmodell som jag testat för aslängesen. Testet heter Myers Briggs personlighetstest och man kan få fram sin typ och de människor jag testat det på har ibland upptäckt intressanta saker om sig själva, som de kanske inte har tänkt på. Sånt går jag igång på. Nu har jag hittat lite mer text om detta och det är jättesuperduperintressant.

Detta med telefonen, som envisas med att ringa ibland. Jag kan bli tokig, men det beror inte på att jag är folkskygg och hatar människor utan det är för att jag känner mig avbruten då. Antingen gör jag något, men det kan lika gärna vara att jag håller på att fundera ut något och vill fundera färdigt. Och det är vedervärdigt att stå ut med saker som inte riktigt är färdiggjorda.

Sedan finns det andra typer som fotar vattenlåset under handfatet på toaletten. Det är kanske ett mer extrovert beteeende, vad vet jag eller så innebär det att man är less på att det alltid rinner trögt.

intro

Annonser

4 reaktioner på ”Är du också en typ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s