Gilla Hata Horan – Johanna Nilsson

Varning denna text kan ge hintar i vad som händer i boken så vill du inte veta så läs inte denna text.

Jag har läst ett kapitel nu av boken Gilla Hata Horan skriven av Johanna Nilsson. Genren är jag inte riktigt säker på men om jag skulle bedöma det av det jag har läst så skulle jag säga drama. Om jag nu ska berätta lite om boken skulle jag säga att den börjar lugnt och så blir den mer och mer närgången på ett sätt som iallafall jag kan förstå på något underligt vis, men som är svårt att förklara. Första kapitlet utspelar sig under en gympalektion där huvudpersonen Jonna försöker lära sin bästa kompis Gloria att hoppa plint. kapitlet är inte så långt så det är typ det som händer.

Men om du är som jag och har svårt att hitta en bok som passar så rekommenderar jag verkligen den här boken. Jag t.e.x hade gått runt i evigheter och letat efter en bok när jag hittade den här. Och med den här boken kändes det som att jag verkligen kunde förstå på ett helt annat sätt. Och redan i början som jag nämnde så kunde jag förstå på ett sätt som inte går att förklara.

Johanna Nilsson är en författare som vunnit priser för sina böcker. Hon blev mer känd (eller vad man ska säga ) när hon gav ut boken ”Hon går ut genom tavlan, ut ur bilden” Johanna föddes i Uppsala år 1973 men växte upp i Borlänge och flyttade sedan till Stockholm där hon bor än idag.  informationen hittade jag på baksidan av boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s